Foto

Här hittar du bilder som är fria att använda i samband med publicering av redaktionell text. Vid annan användning krävs både mitt och fotografens tillstånd. Bilderna är tagna av fotograf Johan Gunséus och du kontaktar honom enklast genom mail johan@gunseus.com.

Klicka på bilden du vill använda för att öppna en högupplöst version i ett nytt fönster.

t_jonas1 t_jonas2

t_jonas4 t_jonas4_sv

t_jonas5 t_jonas5_sv

t_jonas3

4 reaktion på “Foto

  1. riktigt fina bilder. skönt att se den nya uppdaterade webbsidan. jag följer din blogg dagligen och tycker att du är bäst! äntligen kan jag rösta på vänstern igen. tack!

  2. Jonas tillhör i min mening den bästa folkvalda kandidat till att kandidera som stastsminister i en blivande regering,det finns ingen annan politiker som pratar så att folk förstår som han gör,desutom så kommer det han säger från hjärtat,inga föreläsningar här inte. Tack för att du finns Jonas.

  3. Varför skulle man som man rösta på V? Ni är ju bara intresserade av att radera ut löneskillnaden mellan män & kvinnor. På mitt jobb tjänar män & kvinnor precis lika dåligt. Det är ju bara bland redan högavlönade som löneskillnader mellan män & kvinnor finns, i s.k. kärriäryrken. Helt ointressant fråga för den grupp människor som skulle kunna tänka sig att rösta på V. Eller är det ett samhällsproblem, menar du Jonas, att en kvinnlig direktör bara tjänar 1,5 miljoner per år medan motsvarande man tjänar 1,6? Hade ni istället intresserat er för löneutjämning generellt, så skulle jag ha kunnat tänka mig att rösta på V. V avviker ju inte från M, Fp, C, S, KD, Sd, Mp: Alla dessa partier är ju för horisontell löneutjämning, och numera är det inget enda parti i riksdagen som förespråkar vertikal löneutjämning. Att förespråka horisontell löneutjämning är att driva en borgerlig agenda, att driva på för bevarandet av klasskillnader. V är numera ett parti för medelklassen i storstäderna, inte för oss i arbetarklassen/underklassen, i varje fall inte för oss män. V verkar tro att man tjänar bra och är privilegierad för att man är man. I vilken värld lever ni i? Däremot finns det många kvinnor som är privilegierade, men inte för att de är kvinnor, utan för att de av olika anledningar tjänar bra/har det gott ställt.

Kommentera