8 reaktion på “Se mitt tal på Vänsterdagarna

 1. Ja vi behöver en välfärd att lita på! Du gjorde även bra ifrån dig idag 24/9 i SVT:s debatt
  mellan dig och Jimmie Åkesson. Men jag, du och många med oss, är tillräckligt gamla för att förstå, att sanningen ligger någonstans mitt i mellan. Så låt inte känslor av förakt och hat mot SD, stå i vägen för den insikten. ”Tror” att det relativt snart, kommer att stå mellan V och SD för många av väljarna. En minskning av ränteavdragen, frågan om vinster i välfärden, borttagandet av den bortre tidsgränsen (stupstocken). Ni äger dessa frågor.
  Ska vi kunna behålla någon slags välfärd och samtidigt ta emot människor på flykt på ett humant och på ett något sånär säkert sätt, så behövs en omfördelning mellan fattiga och rika. Då kan det gå. Men bara då.
  Kommer noga att följa debatten. Ser fram emot debatten i riksdagen.
  Men beakta att även SD har sina poänger. Att lyssna varför ska det vara så svårt?
  Jo för att vi är känslovarelser. I bland på gott, ibland på ont.
  Lycka till!!!

 2. Centern öppnar upp för samarbete med SD. Väntat! Skärp er V. Ni har flera frågor att samarbeta kring med SD. Nej till Nato, Nej till EU, frågan om vinster kan ni väl resonera kring? Tack och adjö till ”vänsterregeringen”. Det är våra liv ni spelar med. Vi ”vanliga” som maktlöst
  tvingas hänga med. Ska det vara så svårt för politiker att begripa att sanningen finns någonstans mitt i mellan? Kommer ni nu att lämna fältet fritt för SD och Alliansen?

 3. Ditt lugna, vänliga men bestämda sätt att tala gör att folk lyssnar. Det är svårt att lyssna om talaren är aggressiv, då hör man bara DET.

  Att högern skulle samarbeta med SD var väntat. I alla fall för mej. De är samma andas barn.

  Kao

 4. Igår betalade jag min årsavgift till vänster partiet. Inte för att jag är aktiv medlem men håller mycket med de mesta av det politik ni kämpar för. Jag är utmattad barnmorska som efter tre år ännu inte kan jobba. Trots tiden har arbetsplatsen inte blivit bättre och orättvisor råder. Önskar att V blir ännu starkare nästa val så att ni får bättre möjligheter att kunna påverka. Tyvärr är just nu massa populister som lappar ihop dagens poroblem utan att tänka långsiktigt. Tack

Kommentera