4 reaktion på “Partiledardebatt 10 juni 2015

  1. En mycket god prestation. Den här sidan är ju lite av en fan club tyvärr, så jag önskar jag kunde vara mer kritisk, men jag kan inte komma på något att klaga på. Du hanterar de löjliga provokationerna alldeles utmärkt. För det mesta ignorerar du dem bara, och svarar istället på frågan. Björklund fortsatte då att tjata om USA fientlighet även i andra omgången. Uppenbart att de riktiga argumenten var slut. Lite miss kanske att du inte direkt svarade på kristdemokratens specifika fråga i första omgången. Han (minns inte ens namnet) fick upprepa frågan i andra omgången, och fick då bra svar. Du gör klokt i att inte vara aggressiv, att visa sympati och värme. Det inger betydligt mer förtroende en irritation och ilska. Den arga vänstern skämmer väljare.

  2. Mycket bra tal Jonas! 🙂 Du tog upp mycket av det viktigaste just nu och satte press på regeringen i en progressiv riktning.

  3. Tack Jonas för det arbete du gör. Det är få politiker idag som kommer med så slagkraftiga svar på tal. Det är skönt samtidigt att höra att man kan gå i opposition utan att vara omöjligt inställda till vidare samtal.

  4. En fråga! SD har nu gått ut med hårdare tag ”vapen” i vinstfrågan. Samtidigt föreslår de en folkomröstning om invandringspolitiken. Ni äger frågan om vinsterna i välfärden. Kommer ni nu att kräva en folkomröstning om vinster i välfärden?

Kommentera