Hos Vänsterpartiet Göteborg

GBG DÅK

Sitter på tåget norrut från Göteborg. Jag har besökt partidistriktets årskonferens där listor och program inför valet har antagits. Stämningen var god, partiet växer så det knakar i Göteborg. Idag är vi 1 400 partimedlemmar i staden, så stora har vänstern i Göteborg inte varit i modern tid.

Riksdagslistan toppas av Hans Linde, följd av Maj Karlsson och Helen Engholm. Alla listor är inte klara runt om i landet. Men helt klart är att nästa riksdagsgrupp kommer att ha en av de lägsta medelåldrarna av alla partier i riksdagen. Dessutom lär vi slå rekord i andel ledamöter med utländsk bakgrund.

Foto: Jöran Fagerlund

GBG kandidat

En reaktion på “Hos Vänsterpartiet Göteborg

  1. Pingback: Jonas Sjöstedt på årskonferensen: ”Vi är inte till salu” | Jöran Fagerlund

Kommentera