En reaktion på “Invigningstal på Vänsterpartiets 40:e kongress

  1. Jonas! Jag måste bara få berätta hur rörd jag blev av din intervju igår på SVT. Så nära, så känslosamt och äkta!

    Imorse såg jag dig också kommentera intervjun i gomorronsoffan, och jag tyckte mig se en liten tendens av ursäktande då de drog upp dina jobbiga år i skolan. Gör inte det! Din berättelse från barndomen var stark och mycket rörande, och så ska inga barn nånsin få bli behandlade! Den är framför allt värd att få berättas, trots att andra självklart kan ha haft det värre, så måste även historier som dina komma fram! Räta på dig och känn folkets stöd.

    Lycka till med allt annat du gör detta spännande valår. Du kommer fixa det galant, och min röst har du redan.

    Elin Folkesson, 22 år
    Filipstad

Kommentera