Fullt hus i Biskopsgården

L1056524 - Version 2

Igår var jag hos Vänsterpartiet Biskopsgården, en partiförening på Hisingen i Göteborg. Liksom vid många möten andra den senaste tiden var det sprängfullt i lokalen. Många vill komma och tala vänsterpolitik. Intresset för Vänsterpartiet är stort. Frågorna handlade inte minst om hur vi ska få bort vinsterna i välfärden, otrygga jobb och bemanningsföretag samt bostadsbyggande och renovering av miljonprogrammen.

Jöran Fagerlund, som plåtade, har fler bilder och text på sin blogg.

På senaste tiden har jag besökt partiföreningar i bland annat Norrtälje, Vaxholm, Rinkeby och Västervik. Även om det ser olika ut över landet så är optmism och nya medlemmar som strömmar till det vanligaste intrycket. Biskopsgården blev den 141a partiförening som jag har besökt som ordförande.

 

En reaktion på “Fullt hus i Biskopsgården

Kommentera