Alby – inte till salu

Alby

Det var en mäktig demonstration i Alby igår. Hundratals personer demonstrerade mot utförsäljningen av de kommunala bostäderna till en riskkapitalist. Stämningen var god, talen var suveräna. Många var unga, många verkade demonstrera för första gången. De krävde att deras bostäder inte skulle säljas och att det ska bli en folkomröstning om frågan. 6 500 namn har samlats in till Botkyrkas kommunfullmäktige med det kravet.

Läs mer i Aftonbladet, Metro och SR

3 reaktion på “Alby – inte till salu

  1. SR rapporterar att miljöpartiet i alla fall har ändrat sig och är för folkomröstning…hoppas detta stämmer. Då kanske det blir en ändring på detta vansinnet…. Men helt oförståeligt att sossarna vill sälja våra bostäder till riskkapitalister…

  2. Pingback: Heder åt Jonas Sjöstedt! | PEPPRAT RÖDGRÖNT

Kommentera