En reaktion på “Politik i fokus

  1. Tycker allt du sa här var bra. I alla sakfrågor, inte bara den om vinster i välfärden, har säkert vp ett långt större stöd än 4-5 % så därvidlag är inte förslagen så omtumlande i bemärkelsen att de är ‘politiskt konstiga’. Gillar också politiker som säger sig vilja kompromissa. Det borde de i södra Europa göra mer också. Så reformeras samhällen stegvis och effektivare än genom revolutioner och kupper.

    En annan fråga där vp säkert har stort stöd är den om värnandet av anständiga villkor för vissa invandrade på arbetsmarknaden. Vi är många som önskar att skurk-arbetsgivare åker dit och gärna i finkan typ Skogs-Nicke i Västerbotten. Däremot tror jag vp-stödet för den sen många år stora invandringen har något stöd ens bland kärnväljarna. Skepticismen där sprider sig också bland dem som inte röstar på sd.

Kommentera