Fullsatt hos vänstern i Söderhamn

0x108b1680 På väg hem från Söderhamn. Det var fullsatt på biblioteket i staden för en stund sedan när jag var där och talade om vinster i välfärden, jobben, klimatet, arbetsrätt och vårt nya landsbygdsprogram.

Även partiföreningen i Söderhamn har fått många nya yngre medlemmar. Föreningen har två yngre kvinnor i ledningen, Ingrid Bergström Nilsson, 23, är ordförande och Fia Öhlander, 24, vice ordförande. På bilden är det jag, Ingrid och Xamuel Halfvars, postis från Hofors och ordförande i Gävleborgsdsitriktet.

Tack till partiföreningen i Söderhamn för ett välarrangerat och fullsatt möte!

6 reaktion på “Fullsatt hos vänstern i Söderhamn

  1. Det är så roligt att extrastolar måste fram !!! Folk har blivit så positiva till oss i V märker jag. Nu gäller bara att vi syns mera i bl a tidningarna o bildar opinion, alltså skriver insändare osv lokalt. Vi ska försöka ta oss samman här nu i Halmstad o skriva mera.

  2. Pingback: Sjöstedt på Norrlandsturné: Gefle och Söderhamn | Grön Horisont 2013

  3. Hej Jonas! Kanske inte rätt forum att ta upp här men hittade ingen annan möjlighet!

    Vi har diskuterat att börja arbeta halvtid, eller 6 timmarsdag! Finns det med V stadgar? Min kompis, fd V skrev så här på min Facebook: ”Jag vet att 6-timmars arbetsdag finns med i (V):s partiprogtram , men sedan ett antal år är det en fråga som så gott som aldrig drivs i rikspolitiken, riksdagen etc. De enda gångerna som den frågan luftas är i (V):s förstamajtåg, men det kostar ju inget att skandera där. Jag är besviken över att partiet inte längre driver frågan i den offentliga debatten och arenorna.” Vad säger du om det? Tack Mvh Rustan lefin.rustan@comhem.se

Kommentera