5 reaktion på “I P1 med Björklund om EU

  1. Tyvärr är det mycket svårt att debattera med Björklund då han ofta kommer med så mycket felaktigheter och lögner att man nästan inte vet var man ska börja. Herr Sjöstedt ska ha en eloge för sin förmåga att behålla sinnesnärvaron och lugnet.

  2. Jag vill på inget sätt förringa Sjöstedts goda insats. Men mycket till debatt blev det inte. Magister Björklund befinner ju sig i en parallell verklighet där EU:s uppenbara kris tydligen inte existerar.

  3. Som svar till Putte Torild:

    Det skulle vara bra om vi hade en webbplats som gick igenom debatter på ett objektivt och sakligt sätt och listade direkta felaktigheter och förvrängningar som lämnas oemotsagda. Man skulle kunna upprätta ett trovärdighetsindex baserat på hur mycket osanningar vissa debattörer kommer undan med. Det finns ju många bloggar som tar upp enskilda saker men jag tror det skulle gynna debattklimatet om man kunde samla sakliga genomgångar av debatter på ett ställe.

    Vi tycks ju inte längre kunna räkna med att journalister tar upp sådana här saker i någon större omfattning, så det är nog upp till gräsrötterna att driva någonting sådant.

    Trevlig blogg du har där också Putte!

  4. Hamilton, och från och med nu kanske Björklund, har i EU/EMU-frågan ungefär samma roll som den gamla NHL-hockeyspelaren i Detroit, Tomas Holmström: De ska stå framför motståndarmålet ”och ta stryk”.

Kommentera