Bra energi i Västerås

20130121-193811.jpg

Nyss hemkommen från en dag med Vänsterpartiet i Västerås. Det var en dag med bra energi. Först ett möte ute på högskolan med soppa, mackor och många frågor från studenter. Därefter träffade vi ABB som kunde berätta mycket intressant om deras satsningar på energiteknik, inte minst projekt med energilagring och förnybar elproduktion. Det är roligt att se vilken enorm utveckling det är på området och hur de miljövänliga lösningarna står i fokus.

På kvällen var det ett fullsatt möte där jag talade om arbetsrätt, en välfärd fri från privata vinster, eurokrisen och vår politik för gröna investeringar. På bilden några av dem som kom och lyssnade. Västerås styrs av en rödgrön majoritet där Vänsterpartiet bland annat har fått igenom rätt att arbeta heltid för kommunens anställda och satsningar på cykeltrafik i staden.

4 reaktion på “Bra energi i Västerås

  1. Du lyfte bra fram hur illa Regeringens politik slår och hur vi kan göra annorlunda. Med socialism och solidaritet så kan Sverige bli ett så mycket bättre land att leva i för alla.

  2. Pingback: Jonas Sjöstedt i Västerås | Vänsterpartiet Västerås

  3. Tack för din dag i Västerås! Tyvärr var jag tvungen att ta bussen hem till Sätrabrunn kl. 18.00 och kunde inte vara med på kvällsmötet. Högskolan, ABB och maten på Grekiska Kolgrillsbaren som jag hann vara med på var mycket lyckat och intressant! Anna

Kommentera