7 reaktion på “Julia Gillard ger en underbar lektion i feminism

 1. Ojj! Vilken talare! Tänk om vi hade nått sånt i våran riksdag.

  Obama brukar hållas högt som talare men denna premiereminister slår obama lätt.

  Jonas, du bra du också i riksdagsdebatten. Jag tycker dina sakargument dominerade debatten. Du är helt klart som allra bäst när du inte jagar upp dig utan är lugn och saklig. MVG

 2. talet: Det är så vackert, verkligen inspirerande!

  Jag håller mycket med Ante och jag vill utveckla hur jag tänker om det där. Jag tror att du skrämmer bort väljare när du blir arg. Jag tycker att du alltid övertygar när du är tydlig och låter din glöd och ditt engagemang klart lysa genom ögonen. Men när du höjer rösten och brusar upp så tappar du poäng.

  Det känns för mig väldigt viktigt att V växer. Eftersom yta spelar så stor roll så måste du fokusera mer på ytan än på politiken. Jag vill passa på och tacka dig för det arbete du gör, men TV och att vara medial kan du göra ännu bättre tror jag.

 3. Underbart att se en STARK kvinnlig politiker fullständigt tillintetgöra sina motståndare från talarstolen. Riktigt häftigt.

 4. Jag håller med Anders och Ante ovan. Otroligt viktigt att hålla sig lugn i debatter. Jag vill också se bra valresultat för V och är glad över att ha dig som V-ledare.

Kommentera