Jag mötte Göran Persson i Trelleborg

Igår besökte vi TT-line i Trelleborg och färjan Peter Pan. Ombord talade vi arbetsvillkor och framtiden för svensk sjöfart med besättningen, bland dem vi mötte fanns kocken Göran Persson

Tisdag morgon, i Malmö är det gråmulet och regnigt. Igår startade vi vår kampanj Prata om jobbet. Jag var i Trelleborg och talade med anställda på TT-line tillsammans med klubbordförande John. Många kunde berätta om tuffare arbetsvillkor, men också om oro för framtiden för svensk sjöfart och hotet om utflaggning. På bilden är jag tillsammans med den trevlige kocken Göran Persson.

Vi hann med ett öppet möte med partiföreningen i Trelleborg som redan nu satsar på comeback i kommunfullmäktige i valet 2014. Inte minst lyfter föreningen att man vill ha slut på privata vinster i välfärden i kommunen och bättre hyresvillkor i det kommunala bostadsbolaget. Läs mer i TA.

Igår kväll besökte vi Malmö Ban, postens stora sorteringsanlägging i Malmö. Vi fick tala med den lokala fackklubben och en del arbetare i terminalen.

Läs gärna Anna Berglunds brev till Fredrik Reinfeldt på SVT Debatt. Ett starkt brev om bristen på lägenheter och en otrygg arbetsmarknad.

4 reaktion på “Jag mötte Göran Persson i Trelleborg

  1. Hej Jonas!
    Tack för en bra blogg. Kommer inte rösta på v/mp/s men tycker du är en förbaskat bra politiker i alla fall…

  2. Pingback: ”Gemene man kan säkert uppfatta Reinfeldts svar som opersonligt” | Debatt | svt.se

  3. Pingback: ”Reinfeldts brev är ett godkänt politikersvar enligt formulär 1A” | Debatt | svt.se

Kommentera