Nominerad av Degerfors och Fagersta

Det är nomineringstider i Vänsterpartiet. Den 5e oktober vill valberedningen ha in förhandsnomineringarna. Själv blev jag lite särskilt glad över att bli nominerad till partiordförande av lokalavdelningarna i såväl Fagersta som Degerfors. Det är partiets i särklass framgångsrikaste lokalavdelningar i kommunalvalen. Lite spännande blir det också senare i denna vecka då resultaten av medlemsomröstningarna i Bohuslän och Västerbotten presenteras. I de distrikten har alla medlemmar erbjudits möjligheten att rösta om vem som ska nomineras till partiordförande.

3 reaktion på “Nominerad av Degerfors och Fagersta

  1. Du är värd varje nominering och röst som du kan få. I mina ögon är du en förebild för
    människor, politiker och vänsterpartister. Håll huvudet högt. Du förtjänar det!

Kommentera