Kom till Umeå stadsbibliotek 12.00 nu på lördag

Kom gärna förbi biblioteket i Umeå nu på lördag klockan 12. Då sitter jag där och vill prata politik, eller något annat, med dem som kommer förbi. Denna gång annonserar inte biblioteket det hela i lokalpressenså det finns säkert lediga stolar. Efter mig, klockan 13.oo, kommer Jabar Amin (MP) och tar min plats. Honom kan man också diskutera med, exempelvis om varför MP tycker att det är en bra idé att använda fem miljarder till sänkt restaurangmoms.

Idag blev jag nästan positivt överraskad av vår regering, men bara nästan. I SvD skrev två moderata ministrar om att det var dags att ta strid mot EU. Det är ju verkligen inte ofta vår regering gör det. Vad var det då denna plötsligt militanta hållning gällde? Jo, att Sverige inte vill gå med på stränga miljökrav för att skydda Östersjöns miljö. Gärna mycket makt till EU, bara den inte används till att skapa en bättre miljö, så verkar de tänka.

Kommentera