5 reaktion på “Fria tidningen

  1. En positiv presentation tycker jag. Gillar till exempel det där med förorternas, bruksorternas och glesbygdens parti!

    Välkommen förresten till Rågsved nästa vecka, för att träffa medlemmar från Vantör, Enskede och Årsta och få fördjupa din presentation av hur du ser på utvecklingen av vänsterpartiet.

  2. Bra intervju! Jag tycker precis som Rosa om formuleringen om förorterna, bruksorterna och glesbygden. Jag gillar också att du verkar vara öppen för nya idéer som delat ledarskap och medlemsomröstningar, även om jag själv faktiskt inte är övertygad om just delat ledarskap. Vänsterpartiet behöver nytänkande! Du ska också ha en eloge för att du tidigt gick ut och kandiderade öppet. Det ska bli intressant att träffa dig i Ängelholm den 26/9. Jag skulle då gärna vilja höra en del om hur du ser på strategidokumentet. Själv tycker jag att det är bra, även om jag såklart har en del synpunkter och saknar vissa saker också. Jag tror Vänsterpartiet behöver en klar strategi för de kommande åren, stärka organisationen och utveckla kommunikationen.

  3. För vänsterpolitik och respektera folkviljan. Waidelich har just gått ut och förklarat att han struntar i den senare och därmed även i det första. Han förespråkar mer överstatlighet och smygfederalisering genom eurobonds. Att vi sagt nej till EMU bryr han sig inte om. Håkan Juholts linjetal ekar därmed skriande tomt.

  4. jag tycker att Jonas är kopetent på alla områden, och att han sedan värnar glebygden, gör honom till en bra partiledare.
    bra artikel Jonas

Kommentera