Maud Olofsson uträttar storverk som grekiska gudar?

Jamen, vad ska man säga…?

Var tid har sina hjältar. I antikens Grekland och Rom var det främst manliga gudomligheter som kämpade mot märkliga vidunder. I vårt 2000-tal är det en norrländsk ledarkvinna som slåss för människors livsvillkor. Maud Olofssons storverk betyder mycket för Sveriges framtid.

Detta skriver Centerpartiets hemsida, på allvar verkar det som. Ska man skratta eller gråta?

Men kanske har vi nu fått en förklaring till Centerpartiets stora bakslag i valet i just Maud Olofssons egen valkrets Västerbotten. Ett län där det av tradition ses som något fult att förhäva sig.

Tack för detta gudomliga tips till Alliansfritt Sverige.

4 reaktion på “Maud Olofsson uträttar storverk som grekiska gudar?

  1. Maud har säkert nån bra sida, men hennes vilda kamp för att plantera nyliberalismen i Centerpartiet kan ju knappast ses som särskilt ärofyllt eller gudomligt.
    Väljarna flyr detta de grunda tankarnas parti.

    Dessutom har Maud har gett Plattityden ett bäveransikte, ej heller detta torde ge henne en plats bland nutidens stora hjältar.

  2. Har alltid uppfattat M O som väldigt negativ till S, och förstås till Vp. Det har kommit djupt inifrån hennes hjärta. Hon har väl sina skäl, vad vet jag.

    Bra skötte hon som minister Saabaffären och så var det bra att hon som en blixt från klar himmel plötsligt stödde (kanske mest ett utspel) Sabunis påpekande om det orimliga i att tilldela nyanlända invandrarkvinnor med 6-8-åringar full föräldrapeng i efterskott. Själv läste jag Sabunis lilla bok, vars titel jag glömt, i våras. Detta med föräldrapeng retroaktivt nämndes i korta ordalag på slutet och jag noterade bara vad hon sa men uppfattade inte detaljerna. Sabuni är feminist i handling men inte i ord och hon tycks besjälad att få fler invandrare av båda könen att mer ta till sig demokratiska förhållningssätt. Det är en för het potatis för politikerna i övrigt och det gynnar SD.

  3. Pingback: Är Maud Olofsson gudinna? | Altruist konsult

  4. Jag undrar över vilka människors villkor som Maud slåss för, de rikas rätt till RUT? Tror inte att Saab anställda upplevt några storverk från hennes sida heller, och inte ville hon träffa oss från Nätverket, Nej till uranbrytning i Västerbotten, då vi ville överlämna namninsamlingen från länet. Vi kämpade för kommande generationers livsvillkor och framtid mot internationella ”vidunder” som prospekterar på uran, men det gäller tydligen inte.

Kommentera