Kom till biblioteket i Umeå på lördag!

På lördag ska jag sitta en timme på stadsbiblioteket i Umeå och träffa väljare med start 13.00. Tyvärr hann inte bibioteket få med mötet i sin annons i VK och VF. Inte heller har partiet hunnit ut med informationen. Risken finns att det blir en mycket stillsam timme. Så har du vägarna förbi så titta gärna in och byt några ord med mig.

5 reaktion på “Kom till biblioteket i Umeå på lördag!

  1. Jonas, kan du inte ta och besöka östergötland någon gång inom en snar framtid, typ Linköping eller Motala? Det skulle vara ett sant nöje att byta några ord med dig. Umeå är lite väl långt för mig dessvärre annars skulle jag med glädje tagit mig dit! Hopas det blir trevligt hur som helst.

    Fundera på det, trots att det är väldigt, väldigt långt, speciellt från dina hemtrakter.

  2. Bara väljare då? Blir personer utan rösträtt avvisade? Kan man inte åtminstone mellan valrörelserna slippa kallas väljare, som att ens huvuduppgift här i världen är att avlägga sin röst i ett val.

  3. Jonas, det fanns en annons från Sveriges Riksdag i VF onsdag den 23/3 ” Träffa en riksdagsledamot i Riksdagshörnan på Umeå stadsbibliotek.
    Du skulle vara där lördag 26 mars och lördag den 16 april

Kommentera