VSF på gång i Sundsvall

I Sundsvall vräker snön ner från en stålgrå himmel. I morse körde jag ner från Umeå i sällskap med Bore och Linn från VSF, vänsterns studentförbund, i Umeå. I Umeå är VSF en mycket aktiv organisation och det största partiet i kårfullmäktige.

I Sundsvall saknas däremot en VSF-grupp på Mittuniversitetet, men kanske inte så länge till. På ett trevligt litet möte dök det upp Ung vänstrare och vänsterpartister som studerar i Sundsvall. Nu finns målet att starta VSF på Mittuniversitetet. Kontaktperson är Isabell Mixter.

På mötet talade vi om VSF och vänsterns politik för högskolan. Vi talade också lite mer allmänt om Vänsterpartiets politik och den kommande kampanjen mot privatisering av och privata vinster i sjukvården. Snart bär det av mot Härnösand och ett möte om Vänsterns väg klockan 18 på sambiblioteket.

3 reaktion på “VSF på gång i Sundsvall

  1. Fantastiskt fint bibliotek i flera plan i Härnösand. Kanske det bästa med Sverige detta med bibblorna. Å allt är gratis så att säga. Då, när allt är perfekt, går inte folk dit längre sägs det …

Kommentera