Gunnar Ågren och Sveaskogs jaktarrenden

Som jag har skrivit om tidigare har organisationen Socialistiska läkare bildats förra året. Den växer snabbt och finns nu över hela Sverige. I Umeå arrangerar organisationen, tillsammans med Vänsterpartiet, VSF och ABF, en föreläsning om klass, kön och folkhälsa den 3e februari klockan 18.30 i hörsal B i Hörsalsrundan på universitet. Talare är en av mina favoritvänsterpartister, läkaren och tidigare generaldirektören för folkhälsoinstitutet, Gunnar Ågren. Han kommer att tala om det intressanta sambandet mellan jämlikhet och hälsa.

Själv gnetar jag på med frågor och interpellationer. Idag skickade jag in en fråga till Maud Olofsson om Sveaskogs arrenden för jakt och att jakten inte får bli så dyr att den blir en lyxhobby. Läs mer här.

En reaktion på “Gunnar Ågren och Sveaskogs jaktarrenden

  1. Jättebra att någon reagerar på priserna på jaktarrenden. Priserna borde sänkas med tanke på att inom stora områden går det inte att bedriva jakt med löshund på grund av rovdjuren. Man blir hoppfull när man läser ditt inlägg för är inte vänsterpartiet ett parti som motarbetar all jakt och sätter rovdjuren före glesbygdsbor. Hoppas det blir bättre när du blir partiledare.
    Bo Lindberg vänsterpartiet Torsby

Kommentera