Vänsterpartiet i Västerbotten håller sina löften

I valrörelsen lovade vi i Vänsterpartiet att satsa på pendeltåg mellan Umeå och Vännäs, så småningom Holmsund-Vännäs via Umeå. Nu infrias vallöftet. Det rödgröna styret i landstinget har idag meddelat att trafiken startar om ett knappt år, den 12e december 2011.

Tusentals pendlare får nu ett snabbt och bekvämt alternativ till buss och bil. Det är bra för dem som pendlar och bra för miljön.

läs mer i VF och VK

4 reaktion på “Vänsterpartiet i Västerbotten håller sina löften

  1. …men, tyvärr, för oss som röstade på er – inte i Umeå, i alla frågor. knappt ett halvår tog det för (V) att byta fot i frågan om stadsbibliotekets läge. Pinsamt med tanke på vad man skrev i valplattformen. Utan tvivel den typ av överpragmatism som föder politikerförakt när opinionen här i stan ser ut som den gör.

Kommentera