I vimlet på Bok och Bibliotek

Igår kom jag ner till den årliga bokmässan i Göteborg. Jag hann tala på lilla scenen om min bok ”Sahara” som är en kriminalroman med Västsaharakonflikten som tema. Jöran Fagerlund intervjuade mig om min nya bok ”Spanska brev”, intervjun kan ses här. Men framför allt träffade jag på drösvis med gamla vänner från förr. En skön paus från politiken och kampanjandet innan arbetet i riksdagen startar i nästa vecka. Röstsammanräkningen är helt klart nu och jag fick en plats på Västerbottensbänken.

Jag kommer att vara på bokmässan fram till söndag. En hel del tid kommer jag att tillbringa i H-ströms monter B 06:41 där mina böcker säljs. Men jag har också några seminarier som jag ska medverka i:

Fredag 24/9

11.00 pratar om ”Sahara” hos Emmaus monter D07:19

17.00 talar om min nya bok ”Spanska brev” i Västerbottens monter E 03:20

Lördag 25/9

15.00 deltar på seminarium om New York noir i V-hallen

Söndag 26/9

13.00 deltar i diskussion om dokumentation av spanska inbördeskriget i böcker och film, i abf-Göteborgs monter

14.30 talar om ”Sahara” på nordiska afrikainstitutet

3 reaktion på “I vimlet på Bok och Bibliotek

  1. Vill bara gratulera till riksdagsplatsen. Hoppas att vi får se dig i media mer än vad vi gjort i valrörelsen (enda gången jag såg dig var när du valtalade vid ”Kopparmärra” i Göteborg!). Det tror jag gynnar partiet.

    Kör hårt!

  2. Pingback: Sjöstedt om sin nya bok Spanska brev « Jöran Fagerlund

  3. Pingback: Fredsrörelsen optimistisk om kärnvapennedrustning på bokmässan « Jöran Fagerlund

Kommentera