Fin valspurt i Umeå

Dagen började med regn och slutade med sol, det blev en fin valspurt i Umeå. Först stog jag ett par timmar vid bondens marknad och delade ut valinformation. Vänliga människor tog emot och många sa att de redan har röstat på oss eller kommer att göra det.

13.30 var det vår tur på torget. Ett par hundra personer lyssande på Vänsterpartiets valmöte med mig, Tamara Spiric och Kreti och Pleti, stämningen var god och applåderna många. Vårt torgmöte var det i särklass största. Den samlade Alliansens samlade några tiotal personer, sossarna kanske runt 50 och Kd de närmast sörjande på torget. Det kändes bra.

Sista rycket gjorde vi utanför Coop på Ersboda samtidigt som andra affärer och stadsdelar också täcktes in. Det är slående hur många positiva reaktioner man möter. Till sist var allt valmaterial slut, det är helt rensat. Nu kan vi inte göra mer i denna valrörelse.

7 reaktion på “Fin valspurt i Umeå

 1. Tack Jonas för att du gjort ett så fantastiskt valarbete, och ett speciellt varmt tack för att du också visat stort engagemang och intresse även för människorna i alla inlandskommuner här i Västerbotten. Du har lyssnat, sett bristerna och behoven av en förbättrad service. Nu väntar riksdagen på dig. Lycka till!

 2. Ja lycka till i Sthlm Jonas! Det tycks mig som att du har väldigt stort stöd här i Västerbotten, troligen större än själva partiet. Hoppas vp:s samarbete med andra partier fortsätter.

 3. Pingback: Rödgröna valfinalen vid Götaplatsen nu uppe på Youtube « Jöran Fagerlund

 4. Du är och förblir en förebild för vänsterpartister över hela landet Jonas. Keep up the good work!
  Du kommer röra runt i riksdagen och det behövs, det är en sak som är säker. Idag håller vi tummarna!

 5. Har alltid röstat på sossarna, men nu blev det vänsterpartiet för första gången. Mest för att du är Sveriges bästa politiker.

  Keep up the good work.

 6. Hej Jonas! Nyss varit o röstat! Det blev V V V i alla tre val! Med ett kryss för dig! Du är klok!

  Linn 24 år, Östermalm, Umeå.

 7. Pingback: Sahlin Ohly och Wetterstrand peppade vid valfinal på Götaplatsen « Jöran Fagerlund

Kommentera