Ronny Eriksson ger valshow för vänstern i Västerbotten

Den kände ståuppkomikern och musikern Ronny Eriksson kommer att hålla en särskild valshow för Vänsterpartiet lördag 11/9, klockan 13.30, på Sagateatern i Umeå. Biljetter kommer att säljas vi förköp.
Vi är väldigt glada för att Ronny ställer upp för oss och för att byta regering. Han är enormt populär i Västerbotten och vi vill bjuda alla intresserade västerbottningar på möjligheten att se en föreställning med politik, humor och kultur.
Föreställningen som arrangeras av Vänsterpartiet, ABF, Ung Vänster och VSF blir en del av Vänsterpartiets valrörelse i länet. Ronny Eriksson kommer också att bjuda in ett antal gäster till showen. Men huvudnumret är Ronny Eriksson själv.

8 reaktion på “Ronny Eriksson ger valshow för vänstern i Västerbotten

  1. Ja, Grattis! Själv bor jag i Västmanland – Sala kommun – och håller till godo med min kamrat Stig Henriksson och hans 58 % som senaste valresultat i Fagersta. Om jag inte haft så långt hade jag bokat in Umeå den 11/9!!!!

  2. Pingback: Ronny Eriksson gör valshow för Vänsterpartiet

  3. Pingback: Ronny Eriksson gör valshow för Vänsterpartiet

  4. Grattis Västerbotten och Vänsterpartiet med Jonas Sjöstedt i spetsen.Såg Ronny Eriksson igår på Kompledigtfestivalen på ÖGIR i Köping.Han var strålande och budskapet var glasklart till vår fördel.
    Kamrater nu kör vi ända in i kaklet för en rödgrön valseger den 19 september.

Kommentera