Lars Ohly besöker Umeå och Skellefteå

Nu på tisdag den 17/8 kommer partiordförande Ohly till Västerbotten. Dagen börjas med ett besök på NUS, Norrlands universitets sjukhus. Där ska Lasse träffa städpersonal och besöka en avdelning på den nybyggda onkologen.

11.30 till 12.00 blir det torgmöte på Rådhustorget i Umeå, alla är förstås välkomna att komma dit och lyssna.

14.00 ska Lars Ohly träffa arbetarna och fackklubben på Trelleborgs fabrik i Ersmark norr om Skellefteå. Fabriken ska läggas ner och produktionen flyttas trots att företaget går med vinst, nyligen har anställt fler och har fulla orderböcker. Nu pågår striden för att rädda fabriken.

17.00 är det torgmöte i Skellefteå. Välkommen dit!

3 reaktion på “Lars Ohly besöker Umeå och Skellefteå

  1. Nu är det dags att börja prata om en hembudsrätt för arbetarna och tjänstemännen i Sveriges industrier. Innan en fabrik säljs ut måste de som arbetar där få chansen att köpa loss verksamheten från det trötta kvartalskapitalet. Mera demokratiskt ägande måste till, nu!

  2. Jag gillar Lars O trots turerna om huruvida han är kommunist eller ej samt fotbollsspelandet med Nacka Skoglund. Experterna typ sossehataren K G Bergström anser nog L O väga för lätt men som sagt jag gillar honom. En annan rödgrön spelare jag gillar är Peter Eriksson. Han tycks mig rak och uppriktig och bara för att Maria W är så bright och rapp så innebär inte det att kollegan från Kalix är dålig.

  3. Bra Lasse kommer till Västerbotten ocgh besöker sjukhus och arbetsplatser.Dâ fâr hanlite information om hu sitationen för de männjskor han ska representera efter valet.Jag tror och hoppas pâ en rödgrön seger ivalet den 19:de september.
    HÄLSA Lasse frân mig.

Kommentera