Den centrala valturnén drabbar Skellefteå

Nu börjar det likna valrörelse på allvar. Idag kampanjade jag med Vänsterpartiets centrala valturné i Skellefteå. Det blev torgmöte, utdelning av kampanjtidningar, samtal med folk och kaffedrickning. Precis som det ska vara.

I norra Sverige är vårt öde att alltid få vår lilla skärv av centrala arrangemang väldigt tidigt i valrörelsen, nästan innan den har börjat. I nästa vecka kommer Ohly, på tisdag, därefter ser vi inte röken av partiets centrala företrädare innan detta valet. Om man vill vara snäll kan man hävda att de i Stockholm litar på att vi gör det här bra på egen hand. En lite mer krass person kanske konstatera att Vännäs och Boliden inte ses som valrörelsens centrum hos partistrategerna.

Hursomhelst, det såg bra ut tycker jag. Detta trots att delar av väljarkåren verkar rätt yrvaken inför att det ska vara val snart. Norran var på plats och skrev en snutt. Det centrala valmaterialet såg bra ut, masstidningen var riktigt snygg. Vi som har gått och smågnällt för att Vänsterpartiets valkampanj verkar bli för utslätad under parollen ”Håll ihop”. Idag funkade det ”in action”.

Imorgon blir det Piteå hela dagen vid Vänsterpartiets monter på Noliamässan. På kvällen har Vänsterpartiet Norrbotten valupptakt i Badhusparken med start 18.00. Välkommen!

2 reaktion på “Den centrala valturnén drabbar Skellefteå

  1. Trevligt att det ser bra ut i Västerbotten. Jag hoppas pâ stora framgângar i Gävleborg eftersom det är där jag kommer att vara aktiv .Jag kommer till Hudiksvall omkring den 1:a september.
    Självklart hoppas jag att det ocksâ kommer att gâ bra för de rödgröna i hela landet

  2. Pingback: Vänsterpartiets grundläggande brister | Svensson

Kommentera