Dags för debatt Maud!

Vi i Vänsterpartiet i Västerbotten utmanar Centerpartiet i länet på debatt. Vänsterpartiet vill att förstanamnen på valsedeln till riksdagen, jag och Maud Olofsson, ska mötas i en duell före valet.

Vi försökte få till stånd en sådan debatt i våras, men då nappade inte Centerpartiet. Nu inför valet borde det vara dags. Vi skulle gärna diskutera viktiga frågor för Västerbotten som Norrbotniabanan, arbetslöshet, arbetsrätt och uranbrytning.

Vänsterpartiet föreslår varken tid eller plats för debatten. Vi vill att debatten ska hållas i Västerbotten och den ska vara öppen för allmänheten. Men vi har förståelse för att en partiledare har ett fullspäckat schema och därför är vi öppna för olika platser och datum. Väljarna har rätt att höra de olika partiernas åsikter inför valet.

Kommentera